Acasă Actualitate Sorin Grindeanu, baie de mulţime la Timişoara: Am venit acasă pentru că...

Sorin Grindeanu, baie de mulţime la Timişoara: Am venit acasă pentru că am vrut să văd dacă în Timişoara, în Banat, mai există oameni cărora nu le e frică

Sorin Grindeanu a fost intampinat, sambata dupa-amiaza, la Timisoara, de cateva  sute de simpatizanti. „Eu cred ca nu poate sa ma dea Liviu Dragnea afara din acest partid. Nu a castigat Liviu Dragnea alegerile, ci am castigat noi, sutele de mii de membri. Nu a castigat o singura persoana, Liviu Dragnea, care vrea sa confiste acest partid si aceasta tara. Trebuie sa se organizeze congres. Teama de oameni il face pe Liviu Dragnea sa ramana intr-un cerc restans. De ce sa nu hotaram noi, mii de oameni, soarta PSD?”, le-a spus Sorin Grindeanu simpatizantilor care l-au asteptat in fata sediului PSD Timis. Multimea a scandat „Grindeanu PSD!”, „Grindeanu prim-ministru!” si „Jos Dragnea!”, informează HotNews.ro.

„Noi trebuie sa fim de partea buna a istoriei, sa nu ne fie rusine de ceea ce facem. Sunt mandru si emotionat ca sunteti atatia alaturi de mine astazi”, le-a mai spus premierul simpatizantilor sai.

Premierul Sorin Grindeanu participa, sâmbătă, la Timişoara, la o şedinţă cu social- democraţii din judeţ, cărora le va solicita sprijinul în demersul său de a-l îndepărta pe Liviu Dragnea de la conducerea partidului. În Timiş, PSD are patru deputaţi şi doi senatori care şi-au exprimat susţinerea pentru Grindeanu, declarând că vor vota împotriva moţiunii de cenzură iniţiată de PSD.

 Sursa: HotNews.ro
Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.
Exit mobile version