Acasă Actualitate Iohannis, despre criza politică: „Numai de asta nu aveam nevoie!”

Iohannis, despre criza politică: „Numai de asta nu aveam nevoie!”

Președintele Klaus Iohannis a spus, legat de situația actuală din politică, că „numai de asta nu aveam nevoie”, informează Digi 24.

Președintele României, a declarat că a solicitat PSD-ului pe toate căile de comunicare să termine repede această criză guvernamentală.

Klaus Iohannis a precizat că „E păcat! Aveam deschidere în lume, în Europa și ce ne mai lipsește acum este un guvern stabil. PSD este un partid mare și sper să-și rezolve problemele cât mai repede.”

Klaus Iohannis s-a întâlnit cu premierul luxembourghez, Xavier Bettel, aflat, sâmbătă, într-o vizită oficială în municipiul Sibiu pentru a marca împlinirea a zece ani de când Sibiu şi Luxembourg au împărţit titlul de Capitală Culturală Europeană.

Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.
Exit mobile version