Acasă Actualitate Dragnea s-a întâlnit cu Grindeanu şi i-a cerut să demisioneze. Premierul a...

Dragnea s-a întâlnit cu Grindeanu şi i-a cerut să demisioneze. Premierul a respins cererea – surse

Liderul PSD Liviu Dragnea s-ar fi întâlnit luni seara, la sediul PSD din Băneasa, cu premierul Sorin Grindeanu, după ce acesta s-a întors în ţară din Croaţia, şi i-a solicitat să demisioneze, invocând nerealizarea Fondului suveran de investiţii, premierul respingând cererea, potrivit unor surse, scrie Mediafax.

Surse politice au declarat, marţi, că Dragnea şi Grindeanu au avut o discuţie luni seara, la sediul PSD din Băneasa, după ce premierul a revenit în ţară din vizita în Croaţia. Potrivit surselor citate, Dragnea i-a cerut lui Grindeanu să demisioneze, invocând întârzierile legate de Fondul Suveran de Dezoltare şi Investiţii. Grindeanu ar fi respins cererea lui Dragnea de a demisiona, au mai relatat sursele citate. Dragnea a convocat pentru miercuri CExN al PSD, unde se vor lua o serie de decizii ca urmare a finalizării Raportului de evaluare a activităţii Guvernului. Surse politice au arătat că Dragnea ia în calcul schimbarea întregului Cabinet Grindeanu, prin retragerea sprijinului politic de către CExN.

Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.
Exit mobile version