8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBest of Craiova - secțiune permanentă în site-ul Alege TV și pe www.gds.ro

Best of Craiova – secțiune permanentă în site-ul Alege TV și pe www.gds.ro

Competiția Best of Craiova are din acest an o secțiune proprie, afișată permanent în site-ul televiziunii Alege TV – www.alege.tv și pe www.gds.ro.
Cele două gale de premiere a celor mai bune firme din oraș, alese de craioveni, vor putea fi urmărite accesând secțiunea Best of Craiova. În plus, finaliștii fiecărei categorii vor putea să transmită mesajele lor publicului craiovean, prin interviuri și înregistrări pe care organizatorii competiției le oferă în semn de apreciere față de performanțele acestora. În felul acesta, firmele care s-au clasat în primele cinci din categoria lor pot să invite craiovenii să îi voteze și să îi ajute să ocupe un loc pe podium în 2018 sau pot să împărtășească cu publicul emoțiile adjudecării premiilor Best of Craiova. Secțiunea va fi actualizată în timp real, pe întreaga durată de timp pâna la care se anunță startul celei de-a treia ediții a competiției Best of Craiova – 2018.
Craiovenii sunt invitați, la rândul lor, să transmită mesaje competitorilor Best of Craiova, dar și organizatorilor. Ei pot face sugestii de categorii noi sau pot împărtăși impresii în urma primelor două ediții ale competiției Best of Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS