12.1 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Trei români, răniţi într-un accident produs pe o autostradă din Austria

Trei români, răniţi într-un accident produs pe o autostradă din Austria

-

Trei cetăţeni români au fost răniţi, doi fiind în stare gravă, după ce vehiculul în care se aflau a ieşit de pe carosabil şi a lovit mai mulţi copaci, pe Autostrada A1 din Austria, informează Mediafax. Accidentul a avut loc marţi dimineaţă pe Autostrada A1 din Austria, în zona Allhaming, în apropierea oraşului Linz. Un vehicul înmatriculat în România în care erau cinci români a ieşit de pe carosabil şi a lovit mai mulţi copaci. Şoferul în vârstă de 43 de ani şi un alt român, de 45 de ani, au suferit răni grave în urma accidentului, fiind transportaţi la Spitalul clinic universitar Kepler din Linz. Un alt român a fost transferat la Spitalul UKH din Linz. Autorităţile austriece suspectează că şoferul vehiculului a aţipit la volan.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.