Acasă Actualitate Traficul pe podul Olt din Slatina este restricţiont, din cauza unei noi...

Traficul pe podul Olt din Slatina este restricţiont, din cauza unei noi gropi apărute în asfalt

-

Un crater de o jumătate de metru s-a format podul Olt din Slatina la doar două luni după ce drumarii au reparat altă fisură, informează stiri.tvr.ro.  Groapa de peste o jumătate de metru se află pe sensul de mers dinspre Slatina către Craiova. Şi cu fiecare mașina care trece prin zona se tot mărește.
Locul a fost semnalizat, iar şoferii trebuie să-l ocolească şi astfel se circulă foarte greu. Directorul Secţiei Drumuri Naţionale Slatina spune că groapa va fi acoperită cu o placă de metal, cât mai repede.
Aşa a fost astupat şi ultimul crater, aparut pe pod în vara anului trecut. Atunci, pentru că nu s-a intervenit rapid, gaura s-a tot mărit. Problemele de pe podul Olt sunt foarte vechi.
Potrivit sursei citate, gropile au început să apară după Mineriada din 1999, când accesul pe pod a fost blocat cu bucăţi mari de piatră, care i-au afectat structura de rezistenţă. De asemenea, fisurile sunt cauzate şi de lucrările de reabilitare de mântuială, făcute în urmă cu 25 de ani.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.