Acasă Actualitate Fostul deputat Dan Bordeianu, condamnat la 3 ani închisoare cu suspendare

Fostul deputat Dan Bordeianu, condamnat la 3 ani închisoare cu suspendare

-

Fostul deputat Dan Bordeianu a fost condamnat marţi de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la trei ani închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la abuz în serviciu şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, într-un dosar legat de un proiect de alimentare cu apă în trei localităţi din judeţul Vaslui, informează HotNews.ro.
Instanţa a dispus că Dan Bordeianu să stea trei ani sub supraveghere, pe durata căreia trebuie să urmeze un program de reintegrare socială şi să presteze 60 de zile muncă în folosul comunităţii.
În acelaşi dosar, Vasile Zamfir, primarul comunei Deleni, judeţul Vaslui, şi Nicoleta Bordeianu (soţia lui Dan Bordeianu) au primit câte 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare.
Judecătorii au mai decis că Dan Bordeianu şi ceilalţi inculpaţi să plătească în solidar 916.227 lei cu titlu de daune materiale către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.
Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.