18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDambovița: Fetiță de cinci ani, căzută într-un puț

Dambovița: Fetiță de cinci ani, căzută într-un puț

O fetiță în vârstă de cinci ani a căzut într-un puț din orașul Răcari, Dambovita, transmite Hotnews. Pompierii din Răcari intervin pentru scoaterea copilui din puț.

Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Dambovita, Eduard Telea, copilul cazut in put este o fetita in varsta de cinci ani. Primele informatii de la fata locului arata ca aceasta nu a ajuns in apa, ci a ramas agatata de galeata putului, la o adancime de aproximativ doi metri.

Pompierii de la Garda de Interventii Racari actioneaza pentru scoaterea copilului, iar la ora transmiterii acestei stiri echipajele asteapta sosirea unui buldoexcavator de la Primarie cu ajutorul caruia sa sape in jurul putului pentru a putea ajunge la copil.

Un accident similar s-a petrecut in 25 aprilie, cand Danut, un copil de un an si opt luni, a cazut in putul din curtea casei din localitatea Balta Sarata, judetul Teleorman si a ramas blocat la aproximativ 16 metri adancime, fiind scos dupa zece ore de catre echipele de interventie.
Dupa ce i-au acordat ingrijiri medicale la fata locului, copilul a fost preluat de un elicopter SMURD si transportat la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Bucuresti, unde a fost internat in sectia de Terapie Intensiva.fiind scos dupa zece ore.
El a stat internat doua saptamani in Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitala, fiind externat miercuri, dupa ce medicii au stabilit ca starea sa este buna, iar acum poate sa manance, rade, vorbeste si se joaca.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS