Acasă Actualitate Ghiţă va fi audiat în 19 mai, la Belgrad, în vederea extrădării

Ghiţă va fi audiat în 19 mai, la Belgrad, în vederea extrădării

-

Sebastian Ghiţă va fi audiat de judecătorii Curţii Supreme din Belgrad pe data de 19 mai, în vederea extrădării, şedinţa nefiind însă publică, potrivit unui anunţ al instanţei, informează realitatea.net.
Fostul parlamentar Sebastian Ghiţă va fi audiat de către magistraţii Curţii Supreme din Belgrad pe data de 19 mai la ora 12.30, a anunţat Curtea Supremă din Belgrad .
Audierea nu va fi publică, transmit reprezentanţii instanţei.
Sebastian Ghiţă este în arest, în Serbia, după ce a fost depistat de autorităţi la Belgrad pe 13 aprilie. Pe numele fostului deputat au fost emise până acum mandate de arestare preventivă în lipsă în două dosare ale DNA.
Tribunalul Prahova a amânat, vineri, pronunţarea în cazul cererii de arestare preventivă făcută de procurorii DNA Ploieşti pe numele lui Sebastian Ghiţă, în dosarul cumnatului fostului premier Victor Ponta, în care omul de afaceri este acuzat de sprijinirea unui grup infracţional organizat.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.