10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCei doi angajaţi ai Serviciului Permise care l-ar fi ajutat pe Dan Şova, sancţionaţi cu 5% din salariu

Cei doi angajaţi ai Serviciului Permise care l-ar fi ajutat pe Dan Şova, sancţionaţi cu 5% din salariu

Cei doi lucrători ai Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), care ar fi facilitat preschimbarea permisului de conducere pentru Dan Şova, au fost sancţionaţi cu mustrare scrisă şi cu reducerea salariului cu 5% pe două luni.

„În urma aspectelor semnalate în data de 06.04.2017, referitoare la activitatea de preschimbare a permiselor de conducere de către Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Instituţiei Prefectului jud. Ilfov, la nivelul unităţii noastre s-a declanşat o procedură de verificare. Comisia de cercetare disciplinară a stabilit că faptele a doi lucrători implicaţi constituie abateri disciplinare, aceştia fiind sacţionaţi, conform prevederilor legale, cu «mustrare scrisă», respectiv «reducerea salariului de bază pe o durată de 2 luni cu 5%»”, se arată într-un comunicat al Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, remis marţi  agenţiei Mediafax.

Fostul senator Dan Şova a fost surprins, la începutul lunii aprilie, de deputatul USR Cornel Zainea în timp ce ar fi fost ajutat să „sară’ rândul pentru a-si preschimba permisul auto. Ulterior, la nivelul Direcţiei de Permise a fost declanşată o anchetă.

Dan Şova a declarat, referitor la acuzaţiile potrivit cărora ar fi fost ajutat să intre în faţă la coada de la permise, că şi-a făcut dosarul cu o săptămână înainte şi că s-a dus la un ghişeu gol.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS