16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMihai Manole, numit director general interimar al societății CFR Marfă

Mihai Manole, numit director general interimar al societății CFR Marfă

Consiliul de Administrație al SNTFM CFR Marfă SA a decis joi numirea unui director general interimar al societății în persoana lui Mihai Manole, informează un comunicat al societății.

Mihai Manole este angajatul CFR Marfă încă de la înființarea societății, în anul 1998, și a parcurs toate etapele profesionale în cadrul societății, de la inginer, șef serviciu până la cea de director locomotive.

„Numirea unui director general interimar asigură cadrul necesar continuității activității CFR Marfă. Asigurăm pe această cale toți partenerii noștri de afaceri, respectiv: clienți, furnizori sau creditori că activitatea societății va fi continuată în condiții normale”, se precizează în comunicatul societății remis, joi, agenţiei Agerpres.

Fostul director al CFR Marfă, Mihuț Constantin Crăciun, ar fi vizat în dosarul în care procurorii DIICOT fac cercetări față de 40 de persoane, pentru infracțiunile de constituire a unui grup infracțional organizat, delapidare cu consecințe deosebit de grave, fals intelectual și uz de fals.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS