12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCasieria Castelului Corvinilor a fost spartă. Paguba este estimată la circa 170.000 de lei

Casieria Castelului Corvinilor a fost spartă. Paguba este estimată la circa 170.000 de lei

Casieria Castelului Corvinilor din Hunedoara a fost spartă de persoane care sunt, deocamdată, necunoscute, din primele estimări neoficiale paguba ridicându-se la peste 170.000 de lei, bani rezultați din vânzarea biletelor în zilele libere ale minivacanței de 1 mai.
Poliția a fost sesizată, dimineața acestei zile, de furtul sumei de bani de către un agent de pază, care a observat că geamul de la intrarea în casierie era spart și că s-a intrat în incinta casei de bilete. „Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat și efectuează cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara în vederea identificării făptuitorilor și a recuperării prejudiciului”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.
Poliția analizează probele de la fața locului, nefiind exclusă varianta ca hoțul să fi rămas peste noapte în incinta castelului.De asemenea, se verifică și măsurile de siguranță care există la castel, în condițiile în care în casieria de la intrare nu există un seif pentru depozitarea banilor. Paza Castelului Corvinilor din Hunedoara este asigurată de o firmă de profil.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS