Acasă Actualitate Zeci de mii de turişti petrec pe litoral. Cei mai curajoşi s-au...

Zeci de mii de turişti petrec pe litoral. Cei mai curajoşi s-au avântat în valuri

-

Zeci de mii de tineri petrec weekend-ul pe litoral, în minivacanţa de 1 Mai, pentru ei fiind pregătite festivaluri de muzică, gastronomice şi de bere, întreceri de maşini şi multe concerte.

Petrecerile s-au ţinut lanţ de vineri seară, când s-a deschis şi Sezonul de Clubbing şi de petreceri, iar pe litoral, în special în staţiunile Mamaia şi Vama Veche, a sosit grosul turiştilor, fiind căutate în special cluburile, unde muzica a răsunat în boxe până dimineaţa. Tinerii au cântat şi dansat până în zori, oprindu-se numai cât să se deplaseze într-un alt club, pentru un nou val de petreceri.

După ce au încercat să admire răsăritul de soare, ceaţa care s-a ridicat din mare stricându-le planurile celor mai sentimentali, mulţi dintre turişti au rămas să se plimbe pe plajă.

Au fost şi temerari care au intrat să se scalde în mare, într-un act de curaj şi bravadă pentru că temperatura apei este foarte scăzută şi nici în aer nu sunt prea multe grade Celsius.

Mediafax

Monica Stuparu
Monica Stuparu
Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.