Acasă Actualitate COD GALBEN de inundaţii până la ora 22.00. Care sunt zonele afectate

COD GALBEN de inundaţii până la ora 22.00. Care sunt zonele afectate

-

Institutul Naţional de Hidrologie si Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, sâmbătă, un cod galben de inundaţii, valabil pentru judeţele Iaşi şi Vaslui. Atenţionarea a intrat în vigoare la ora 11.00 şi este valabilă până la ora 22.00, scrie Mediafax. „Ca urmare a cedării apei din stratul de zăpadă şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi , torenţi, pâraie cu posibile efecte de inundaţii locale, creşteri importante de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale cotelor de atenţie în bazinele hidrografice: Bârlad – bazin superior amonte SH Negreşti şi afluenţi bazin mijlociu aferenţi sectorului amonte SH Bârlad”, transmite Institutul Naţional de Hidrologie si Gospodărire a Apelor (INHGA).

Ana-Maria PREDILĂ
Ana-Maria PREDILĂ
A făcut studii de jurnalism la Université Lille 3, Charles de Gaulle, în Franţa şi este o persoană căreia îi place comunicarea şi socializarea. Vrea să fie informată şi să aleagă conform propriei conştiințe şi nu după cum dictează obiceiurile comunității. Îi place să citească şi să meargă la teatru.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.