Acasă Actualitate India: 13 oameni au murit, după ce un camion a intrat într-o...

India: 13 oameni au murit, după ce un camion a intrat într-o mulţime de manifestanţi

-

Cel puţin 13 oameni au murit vineri în sudul Indiei după ce un şofer de camion a pierdut controlul asupra vehiculului şi a intrat într-un grup de manifestanţi, scrie agenţia AFP, citată de HotNews.ro. După ce a lovit un stâlp de electricitate, camionul a intrat în mulţimea de manifestanţi din faţă unui comisariat de poliţie din statul Andra Pradesh care protesta împotriva extracţiei ilegale de nisip.

„Şoferul conducea imprudent şi neglijent. Am deschis o anchetă pentru a stabili dacă era sub influenţă alcoolului”, a declarat un ofiţer de poliţie local. 20 de persoane au fost rănite su au fost duse la spital. Şoferul a fugit de la locul accidentului, potrivit agenţiei Press Trust of India.

India prezintă un bilanţ sângeros în materie de securitate rutieră. circa 150.000 de persoane au murit la volan anul trecut, respectiv aproape 400 de oameni zilnic. Miercuri, 44 de oameni au murit într-o regiune muntoasă după ce autobuzul în care se aflau a căzut într-un rău.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.