Acasă Actualitate Șeful diplomației britanice: SUA ar putea ataca din nou regimul sirian

Șeful diplomației britanice: SUA ar putea ataca din nou regimul sirian

Ministrul de externe britanic, Boris Johnson, a declarat că SUA ar putea ataca din nou poziții ale regimului președintelui sirian Bashar al-Asad, într-un articol publicat duminică în cotidianul The Sunday Telegraph, informează Agerpres.

‘SUA au lovit și, desigur, ar putea lovi din nou. Acest lucru creează o ambiguitate care ar trebui să atârne greu peste mințile vinovate de la Damasc”, a apreciat șeful diplomației britanice în ziarul citat, preluat de EFE.

Johnson îl califică pe Al-Assad drept „arhiterorist” și asigură că Marea Britanie și aliații săi vor strânge dovezi pentru „a-i judeca pentru crime de război pe cei vinovați” de prezumtivul bombardament cu arme chimice din 4 aprilie din Siria, agresiune care a determinat Washingtonul să lanseze 59 de rachete de croazieră asupra unei baze siriene ca represalii.

Lucrează din 2001 în presa scrisă și abordează subiecte diverse cum ar fi evenimentele, subiectele sociale, cele legate de administraţia locală, de politică, economie, dar şi investigație. A urmat traininguri pe jurnalism social, politic, acces la informaţii şi investigație, în special cele prin intermediul Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Rise Project.
Exit mobile version