Acasă Actualitate Mehedinţi: 426 de posturi libere, la Bursa generală a locurilor de muncă...

Mehedinţi: 426 de posturi libere, la Bursa generală a locurilor de muncă de la Severin

-

AJOFM Mehedinţi va organiza pe data de 7 aprilie, la ora 10.00, la Hotel Continental (Parc) din Drobeta Turnu Severin, Bursa generală a locurilor de muncă, „acţiune menită a pune faţă în faţă angajatorii cu solicitanţii de locuri de muncă, scopul final urmărit fiind acela ca un număr cât mai mare de persoane să poată găsi un loc de muncă corespunzător pregătirii lor profesionale”, după cum a precizat instituţia într-un comunicat emis astăzi.

„În vederea depistării unui număr cât mai mare de locuri de muncă, care să acopere o gamă cât mai diversă de meserii din diferite domenii de activitate, şi care să fie oferite tuturor persoanelor care vor participa la acest târg de locuri de muncă, de la inceputul lunii martie salariaţii AJOFM Mehedinţi au demarat acţiunile de contactare a agenţilor economici şi de invitare a acestora să participe la acest târg de locuri de muncă. Din cei peste 200 angajatori contactaţi, pana la aceasta data 45 dintre aceştia si-au confirmat participarea la această bursă, numărul total al locurilor de munca oferite de fiind de 426, din care 8 pentru persoanele cu studii superioare, în diferite domenii de activitate ca industria prelucratoare, uşoară,  asigurari, construcţii, comerţ, alimentaţie publică, transporturi, diverse activităţi de prestări servicii”, se mai arată în comunicatul AJOFM Mehedinţi.

La acest târg de locuri de muncă pot participa toate persoanele care se află în căutarea unui loc de muncă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Primarul din Drăgăneşti-Olt, judecat la Craiova

Curtea de Apel Craiova a început, săptămâna trecută, judecarea apelului formulat de primarul oraşului Drăgăneşti-Olt, acuzat de abuz în serviciu. Anchetatorii au susţinut că edilul și-a reparat mașina din banii primăriei, prejudiciul fiind de aproape 13.000 de lei.

Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume

Modelul Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume, datorită simetriei sale faciale, analizată cu ajutorul unei formule matematice preluate de...

Horoscop

Berbec Evitați compania celor care vă caută doar când au nevoie. Se prefigurează discuții, călătorii diverse și multă forfotă mentală. Ordonați-vă treburile...