Acasă Actualitate Gorj: Bătrân găsit decedat pe un islaz din comuna Negomir

Gorj: Bătrân găsit decedat pe un islaz din comuna Negomir

Un bărbat de 73 de ani, din comuna gorjeană Negomir, a murit astăzi în timp ce se afla cu vitele la păscut, pe islazul comunal. Fiul bătrânului a încercat să ia legătura prin telefon cu tatăl său, însă acesta nu a răspuns.

„În zona indicată au fost direcționate mai multe echipaje de poliție pentru a efectua activități de căutare. În urma acestor activități a fost găsit cadavrul persoanei la aproximativ trei kilometri de domiciliu, iar, cu ocazia examinării, pe corp se observă mai multe urme de muşcături de animale sălbatice, fără urme de violență. S-a luat măsura transportării cadavrului la Serviciului de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă – moarte suspectă”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj.

Este absolvent al Facultății de Litere și Științe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.
Exit mobile version