9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVIDEO Momentul şocant în care atacatorul de la Londra intră cu maşina în mulţime. Românca apare căzând în apă

VIDEO Momentul şocant în care atacatorul de la Londra intră cu maşina în mulţime. Românca apare căzând în apă

https://www.youtube.com/watch?v=exUGGVuUfKg

Imagini cu momentul atacului de miercuri, de pe podul Westminster din Londra, au apărut deja în presă. În acestea se poate observa cum una dintre victime cade de pe pod în râul Tamisa, în urma atacului terorist.

Femeia care cade în apă în urma atacului ar putea fi chiar românca aflată în vizită la Londra, însă informaţiile nu au fost confirmate încă. Un purtător de cuvânt al Port of London Authority, care se ocupă de siguranţa pe Râul tamisa, a declarat, potrivit The Telegraph: „O femeie din rândul pietonilor a fost salvată din apă lângă podul Westminster.” „A fost salvată în viaţă, dar rănită. Avea nevoie de îngrijiri medicale de urgenţă . Am închis râul. Singura persoană care a câzut în râu în urma incidentului a fost această femei”, au mai declarat autorităţile londoneze. Aceasta a fost recuperată din apă după atacul de pe podul Westminster, însă se află în stare critică, fiind supusă unei operaţii pe creier, după ce medicii i-au depistat un cheag de sânge.
Cei doi români victime ale atacului de miercuri de la Londra sunt un cuplu de tineri aflaţi în vacanţă în Regatul Unit, pentru a sărbători ziua unuia dintre ei, la acest moment starea fetei fiind critică, a declarat joi pentru Mediafax ambasadorul României în Marea Britanie, Dan Mihalache. Totodată, bilanţul atacului a fost revizuit în scădere de la 5 la 4 morţi, inclusiv atacatorul. Cei doi români aflaţi între victimele atacului din capitala Marii Britanii sunt Andrei Burnaz şi Andreea Cristea, din Constanţa , de 32, respectiv 31 de ani şi se aflau la Londra pentru a sărbători aniversarea lui Andrei, au precizat joi pentru Mediafax surse oficiale. Cel puţin patru persoane, inclusiv atacatorul, au murit, iar alte 40 au fost rănite în atacul terorist comis miercuri seară în apropierea Parlamentului Marii Britanii. Autorul atacului, inspirat probabil din terorismul internaţional, a fost împuşcat mortal de forţele de ordine după ce a lovit cu maşina un grup de trecători, pe Podul Westminster din Londra, şi a înjunghiat mortal, la intrarea în curtea Parlamentului, un agent de poliţie, identificat drept Keith Palmer, în vârstă de 48 de ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS