Acasă Actualitate România va candida pentru a găzdui sediul Agenţiei Europene a Medicamentului, aflat...

România va candida pentru a găzdui sediul Agenţiei Europene a Medicamentului, aflat în prezent în Londra, după Brexit

-

România isi va depune candidatura pentru a gazdui sediul Agentiei Europene a Medicamentului, aflat in prezent la Londra, dupa Brexit, a declarat miercuri, la Palatul Victoria, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, citată de HotNews.ro. Aceasta a arătat că, la 10 ani de la intrarea în Uniunea Europeana, România nu găzduieste niciun sediu al unei agenţii europene. Birchall a recunoscut că au fost depuse deja „foarte multe candidaturi” – peste 20 – şi există o „concurenţă acerbă” pentru preluarea sediului Agenţiei europene, dar România „va încerca să facă alianţe în perioada următoare” pentru a câştiga această competiţie.
Întrebat de ziarişti ce oraş din România ar putea găzdui acest sediu, ministrul delegat a răspuns că „probabil Bucureştiul”.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.