Acasă Actualitate Pronunțarea privind eliberarea condiționată a lui Mircea Băsescu, amânată până pe 29...

Pronunțarea privind eliberarea condiționată a lui Mircea Băsescu, amânată până pe 29 martie

-

Tribunalul Constanța a amânat, miercuri, pentru 29 martie pronunțarea privind contestația formulată de DNA față de decizia Judecătoriei Medgidia de eliberare condiționată a lui Mircea Băsescu, condamnat la patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influență, cauză în care sunt implicați membri ai familiei lui Bercea Mondial, informează Agerpres.

În situația în care judecătorii Tribunalului resping contestația procurorilor anticorupție, Mircea Băsescu va fi eliberat din penitenciar, sentința fiind definitivă.

Mircea Băsescu și Marian Căpățână au fost trimiși în judecată în iunie 2014 de procurorii DNA, pentru trafic de influență și respectiv complicitate la trafic de influență, iar în luna noiembrie a aceluiași an a început derularea procesului. În iunie 2016, ei au fost condamnați la patru ani, respectiv trei ani de închisoare.

Conform avocaților lui Mircea Băsescu, acesta ar putea ieși condiționat din penitenciar, în condițiile în care are vârsta de peste 60 de ani și poate executa o treime din pedeapsa la care a fost condamnat, perioadă din care se scade cea a arestului preventiv și la domiciliu.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.