Acasă Actualitate Craiova: Se întrerupe temporar furnizarea gazelor pe mai mai multe străzi, în...

Craiova: Se întrerupe temporar furnizarea gazelor pe mai mai multe străzi, în data de 22 martie

-

Distrigaz Sud Reţele a anunţat că, în data de 22 martie, se va înrerupe furnizarea gazelor naturale la consumatorii casnici şi non-casnicipe de pe mai multe străzi din Craiova, în intervalul orar 10-14.00. Este vorba de Strada Albinelor, Aleea Albinelor, Strada Dimitrie Grecescu, Strada Fulger,Aleea Fulger, Aleea 1 Motru, Strada Brestei, Aleea Brestei, Strada Eroul Necunoscut, Strada Pui de Lei, Strada Nectarului şi Strada Mangaliei.
Distrigaz Sud Reţele precizează că sistarea alimentării cu gaze naturale este necesară pentru modernizarea reţelei de distribuţie pentru judetul DOLJ.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.