Acasă Actualitate Erdogan, către turcii din Occident: "Faceţi cel puţin cinci copii. Voi sunteţi...

Erdogan, către turcii din Occident: „Faceţi cel puţin cinci copii. Voi sunteţi viitorul Europei”

-

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan i-a îndemnat pe turcii stabiliţi în ţări europene să facă cel puţin cinci copii, considerând că acest lucru ar fi cel mai bun răspuns la „nedreptăţile“ pe care aceştia le-au suferit în Occident, informează adevărul.ro.

„Duceţi-vă şi trăiţi în cartiere mai bune. Conduceţi cele mai bune maşini. Trăiţi în cele mai bune case. Faceţi nu trei, ci cinci copii. Pentru că voi sunteţi viitorul Europei“, i-a îndemnat vineri Erdogan pe turcii din Europa. „Acesta va fi cel mai bun răspuns nedreptăţilor (comise) împotriva voastră“, a spus preşedintele turc.

Şeful statului turc a făcut aceste declaraţii vineri, în oraşul Eskisehir, în cadrul unui miting de susţinere a sporirii puterilor sale la referendumul din 15 aprilie. Erdogan a criticat extrem de dur unele ţări europene, mai ales Olanda, după ce miniştri turci au fost împiedicaţi să participe la mitinguri de susţinere a referendumului iniţiat de puterea islamo-conservatoare de la Ankara.

ȘTIRI VIDEO GdS

Ceață densă pe autostrăzile A1 și A2

Traficul se desfășoară în condiții de ceață densă pe autostrada A1 Sibiu -Deva și pe Autostrada Soarelui, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub...

Dieta prin care putem regla tulburările intestinale

Persoanele care suferă de tulburări intestinale funcţionale, precum sindromul de intestin iritabil (cu diaree, constipaţie), hemoroizi, pot ajunge la îmbunătăţiri vizibile ale...