13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTurcan: Dragnea continuă o strategie duplicitară în privinţa graţierii corupţilor, aceeaşi ca atunci când spunea că nu ştie nimic despre OUG 13

Turcan: Dragnea continuă o strategie duplicitară în privinţa graţierii corupţilor, aceeaşi ca atunci când spunea că nu ştie nimic despre OUG 13

Raluca Turcan afirmă că nu crede ceea ce susţine Liviu Dragnea referitor la amendamentele liderului senatorilor PSD, Şerban Nicolae, la legea graţierii, şi că liderul PSD are o strategie duplicitară. Potrivit HotNews.ro, preşedintele interimar al PNL îi cere lui Dragnea să le solicite tuturor senatorilor PSD să se angajeze că nu vor vota aceste amendamente.

Mesajul Ralucăi Turcan:

„Nu cred în buna-credinţă a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, pentru că ne-a dat până acum suficiente motive. Prin urmare, nu cred nici ceea ce susţine d-nul Dragnea referitor la amendamentele liderului senatorilor PSD, Şerban Nicolae, respectiv că nu ar fi fost consultat în privinţa acestora ori nu ar fi avut cunoştinţă despre intenţie.
Ceea ce cred, însă, este că Liviu Dragnea continuă o strategie duplicitară în privinţa graţierii corupţilor, aceeaşi că şi atunci când spunea că nu ştie nimic despre OUG 13.Este un comportament identic cu cel pe care îl afişa şi în privinţa ridicării imunităţii unor parlamentari: declarativ susţinea una, la vot PSD proceda invers. Nu-şi imaginează nimeni că Liviu Dragnea nu ştia intenţia de vot a colegilor săi. Prin urmare, dacă Liviu Dragnea vrea să fie crezut de cineva când se delimitează de amendamentele lui Şerban Nicolae, atunci să le solicite tuturor senatorilor PSD să îşi ia angajamentul scris şi nominal că nu vor vota amendamentele şefului lor de grup. O altă soluţie este să-i ceară lui Şerban Nicolae să-şi retragă din proprie iniţiativa amendamentele la Legea graţierii, astfel încât acestea să nu poată fi supuse votului în plenul Senatului.

Liviu Dragnea a declarat marţi că nu susţine, „categoric”, graţierea faptelor de corupţie, aşa cum propune senatorul PSD Şerban Nicolae şi că „oricine poate depune amendamente”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS