Acasă Actualitate Nicuşor Dan: USR luptă ca OUG 13 să nu fie reînviată în...

Nicuşor Dan: USR luptă ca OUG 13 să nu fie reînviată în alte legi. Dragnea va face totul pentru a scapă de închisoare

-

Nicuşor Dan afirmă că formaţiunea pe care o conduce va lupta în Parlament pentru că prevederile din OUG 13 privind modificarea Codurilor penale „să nu fie reînviate în alte legi”, în condiţiile în care, spune liderul USR, PSD „nu se va opri”, iar Liviu Dragnea va face „tot ce îi stă în putinţă pentru a scapă de închisoare”. „USR va lupta în Parlament împotriva oricăror încercări că prevederile din OUG 13 să fie reînviate în alte legi”,a afirmat deputatul USR, potrivit HotNews.ro. „Noi nu credem că PSD se va opri. Liviu Dragnea va face tot ce îi stă în putinţă pentru a scapă de închisoare în dosarul în care este judecat pentru complicitate la abuz în serviciu care se apropie de final”, a adăugat preşedintele USR.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Duceți la bun sfârşit nişte proiecte dificile. Sunteți hotărât în ceea ce faceți, iar acest lucru vă aduce succesul. Apar cheltuieli...

Inspector de muncă, acuzat de luare de mită

Procurorii doljeni au reţinut un craiovean de 45 de ani, angajat al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Dolj. Anchetatorii susţin că inspectorul de muncă a cerut o mită de 1.500 de lei administratorului a două societăţi comerciale.