24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePoșta Română anunță un profit brut de 12,3 milioane de lei în 2016

Poșta Română anunță un profit brut de 12,3 milioane de lei în 2016

Compania Naţională Poşta Română a înregistrat, în anul 2016, un profit brut în valoare de 12,3 milioane de lei. Astfel, potrivit unui comunicat al companiei, veniturile aferente anului 2016 au fost de 1.124,093 milioane de lei, cu 1,9% mai mari faţă de anul 2015, când au fost de 1.102,975 milioane de lei.

Poşta Română menţionează că informaţiile furnizate reflectă datele contabile aferente anului 2016, disponibile în acest moment. Aceste date fiind preliminare, până la închiderea exerciţiului financiar pot apărea noi înregistrări contabile care să influenţeze rezultatul brut.

„Compania Naţională Poşta Română continuă acţiunile sale de consolidare economico-financiară în deplină convergenţă cu politicile şi strategiile de dezvoltare ale acţionarilor şi rămâne consecventă acestui trend ascendent de creştere şi diversificare a serviciilor. În acest context, strategia de dezvoltare a companiei prevede o creştere etapizată, prin prioritizarea investiţiilor în funcţie de necesitatea implementării proiectelor companiei, în vederea asigurării diversificării portofoliului acesteia. Poşta Română se bucură de concursul celor mai importante instituţii financiar-bancare pentru dezvoltarea sa, cât şi de acţiuni complementare – suport ale acţionarilor, şi, în paralel cu sursele externe de finanţare, concentrează, în măsura capacităţii, şi resurse financiare interne pentru a continua demersurile investiţionale demarate în 2014, focusate pe zona IT şi pe zona operaţională (centre de tranzit locale, amenajare oficii poştale, tehnologie poştală, flotă auto)”, se arată în comunicatul companiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS