Acasă Actualitate IPS Teodosie rămâne sub control judiciar. Decizia este definitivă

IPS Teodosie rămâne sub control judiciar. Decizia este definitivă

-

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins definitiv cererea arhiepiscopului Tomisului, IPS Teodosie, de ridicare a controlului judiciar, în dosarul în care este judecat pentru că ar fi obţinut pe nedrept fonduri europene, informează b1.ro.

Judecătorii a apreciat că cererea arhiepiscopului Tomisului este nefondată, menţinând astfel decizia din 8 februarie a Curţii de Apel Constanţa, care a stabilit ca IPS Teodosie să fie judecat sub control judiciar.

În 3 februarie, procurorii DNA Constanţa au dispus trimiterea în judecată, sub control judiciar, a lui Teodosie Petrescu, arhiepiscop al Tomisului, cu privire la săvârşirea infracţiunii de folosirea sau prezentarea cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene, în formă continuată.

ȘTIRI VIDEO GdS

Firmă de confecţii, somată de ITM să plătească la timp salariile

După ce angajaţii firmei din Calafat au acuzat că nu şi-au încasat de două luni salariile, iar GdS a scris despre situaţia lor disperată, ITM Dolj a dispus un control la fabrica de confecţii. Iată ce măsuri au dispus inspectorii ITM.