17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateConducerea Parlamentului, convocată vineri pentru bugetul de stat (surse)

Conducerea Parlamentului, convocată vineri pentru bugetul de stat (surse)

Birourile Permanente reunite ale celor două Camere vor fi convocate vineri pentru a distribui comisiilor proiectul de buget pe 2017, pe ordinea de zi fiind probabil să figureze şi scrisoarea preşedintelui Iohannis pe tema referendumului, au precizat, joi, pentru Mediafax, surse politice.

Sursele citate au menţionat că Birourile Permanente ale Senatului şi Camerei Deputaţilor urmează a fi convocate pentru vineri după-amiază, pentru a se discuta despre distribuirea către comisii, pentru avizare şi dezbatere pe fond, proiectul de buget pe anul 2017. Aceleaşi surse au arătat că pe ordinea de zi a şedinţei conducerii Camerelor ar putea figura şi scrisoarea transmisă de preşedintele Klaus Iohannis prevind referedumul, o decizie în acest sens urmând a fi luată în cursul zilei de joi.

Introducerea acestui punct pe ordinea de zi de vineri nu este, însă, certă, având în vedere că în acest moment Camerele se află în sesiune extraordinară, iar ele urmează a fi convocate în sesiunile ordinare, activitatea fiind una „intercalată”, au arătat sursele citate.
De asemenea, pe ordinea de zi a BPR de vineri va figura şi solicitarea Comisiilor de buget de a amâna pentru 15 februarie termenul de depunere a raportului privind ancheta în cazul rectificărilor bugetare din 2017.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS