10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUPDATE / Gorj: Autoturism lovit de tren, la Bibeşti. Şoferul a scăpat cu viaţă şi a fost transportat la spital

UPDATE / Gorj: Autoturism lovit de tren, la Bibeşti. Şoferul a scăpat cu viaţă şi a fost transportat la spital

UPDATE: ora 10. 45. Din primele cercetări rezultă că în urma accidentului ar exista o singură victimă, şoferul autoturismului, care este rănit. Şoferul are 30 de ani, este din Ploieşti şi conducea o maşină de teren. Martorii accidentului susţin că mecanicul locomotivei a apucat să frâneze, iar maşina nu a fost lovită în dreptul şoferului. Conducătorul auto a scăpat cu viaţă şi a fost transportat la spital.

Ora 10.10: Un autoturism care se angajase în traversarea căii ferate în zona staţiei CFR Bibeşti, comuna gorjeană Săuleşti, a fost lovit de o locomotivă în urmă cu puţin timp. Nu se cunoaşte, momentan, care este starea persoanelor implicate în accident. La faţa locului au fost trimise echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj, din zona Turceni, şi mai multe ambulanţe.

„O maşină în care se aflau persoane a fost surprinsă la trecerea de nivel de cale ferată. Au fost trimise echipe de intervenţie în zonă”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS