27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIohannis: Nu poate fi vorba de o gaură în buget, e vorba de o sumă care nu s-a putut realiza

Iohannis: Nu poate fi vorba de o gaură în buget, e vorba de o sumă care nu s-a putut realiza

Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că nu poate fi vorba despre o gaură în buget, așa cum a susținut liderul PSD, Liviu Dragnea, ci de „o sumă care nu s-a realizat”.

„Am discutat foarte pe scurt această chestiune. Din motive pe care nu le cunosc, s-a vehiculat inițial sintagma de gaură la buget, ceea ce nici nu poate fi vorba. E vorba de o sumă care nu s-a realizat, pur și simplu, la încasări, din motive pe care vor trebui să le explice alții, nu eu. Cei care au guvernat. Cert este că nu a plecat nimeni cu banii acasă”, a afirmat șeful statului, la Palatul Cotroceni, la finalul întâlnirii avute cu premierul Sorin Grindeanu și cu ministrul de Finanțe, Viorel Ștefan.

Potrivit Agerpres, Iohannis a precizat că acest subiect ar trebui lăsat în seama celor care „se pricep”.

„Cred că este bine să o luăm încet cu aceste anchetări din partea Parlamentului. Cred că ar fi foarte bine ca cei care ce pricep la aceste chestiuni să facă o analiză foarte serioasă și să nu se ducă discuția la nivel de contre politice”, a subliniat Iohannis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS