24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateKlaus Iohannis l-a invitat pe premierul Grindeanu la Cotroceni, pentru a discuta despre bugetul pe 2017

Klaus Iohannis l-a invitat pe premierul Grindeanu la Cotroceni, pentru a discuta despre bugetul pe 2017

Presedintele Klaus Iohannis l-a invitat miercuri la Palatul Cotroceni pe premierul Sorin Grindeanu, impreuna cu ministrul de Finante, Viorel Stefan, pentru a discuta despre bugetul pe 2017 in contextul „ingrijorarilor” legate de „sustenabilitatea” masurilor promise de PSD, a declarat purtatoarea de cuvant a Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi, citata de HotNews.ro.

„Presedintele vrea sa afle direct de la premier planurile guvernului legate de buget”, a spus purtatorul de cuvant, precizand ca este vorba de o „discutie necesara pentru ca exista foarte multe ingrijorari in legatura cu sustenabilitatea masurilor si efectele pe care le-ar putea avea asupra economiei”.

Madalina Dobrovolschi a precizat ca Iohannis a discutat telefonic, luni, cu premierul Grindeanu, ocazie cu care s-a informat si despre situatia generata de valul de frig care afecteaza Romania.

Intalnirea presedintelui Iohannis cu premierul Grindeanu va avea loc miercuri dupa-amiaza, a mai spus Madalina Dobrovolschi.

Intrebata daca discutii legate de buget au avut loc si cu oficiali ai BNR, purtatoarea de cuvant a raspuns: „Nu pot sa confirm sau sa infirm existenta acestor discutii”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS