Acasă Actualitate Klaus Iohannis l-a invitat pe premierul Grindeanu la Cotroceni, pentru a discuta...

Klaus Iohannis l-a invitat pe premierul Grindeanu la Cotroceni, pentru a discuta despre bugetul pe 2017

-

Presedintele Klaus Iohannis l-a invitat miercuri la Palatul Cotroceni pe premierul Sorin Grindeanu, impreuna cu ministrul de Finante, Viorel Stefan, pentru a discuta despre bugetul pe 2017 in contextul „ingrijorarilor” legate de „sustenabilitatea” masurilor promise de PSD, a declarat purtatoarea de cuvant a Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi, citata de HotNews.ro.

„Presedintele vrea sa afle direct de la premier planurile guvernului legate de buget”, a spus purtatorul de cuvant, precizand ca este vorba de o „discutie necesara pentru ca exista foarte multe ingrijorari in legatura cu sustenabilitatea masurilor si efectele pe care le-ar putea avea asupra economiei”.

Madalina Dobrovolschi a precizat ca Iohannis a discutat telefonic, luni, cu premierul Grindeanu, ocazie cu care s-a informat si despre situatia generata de valul de frig care afecteaza Romania.

Intalnirea presedintelui Iohannis cu premierul Grindeanu va avea loc miercuri dupa-amiaza, a mai spus Madalina Dobrovolschi.

Intrebata daca discutii legate de buget au avut loc si cu oficiali ai BNR, purtatoarea de cuvant a raspuns: „Nu pot sa confirm sau sa infirm existenta acestor discutii”.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.