Acasă Actualitate Ceaţă pe autostrada Bucureşti-Piteşti. Vizibilitatea este sub 100 de metri

Ceaţă pe autostrada Bucureşti-Piteşti. Vizibilitatea este sub 100 de metri

-

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă că luni seara se circulă în condiţii de ceaţă pe autostrada Bucureşti-Piteşti, vizibilitatea fiind sub 100 de metri.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române sfătuiește conducătorii auto care se deplasează pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti să adapteze viteza în funcţie de vizibilitate şi de starea carosabilului, să mărească distanţa în mers între autovehicule și să nu se angajeze în depăşiri riscante, întrucât pe tronsonul kilometric 11 – 60, se semnalează ceață vizibilitate sub 100 de metri, iar carosabilul uscat alternează cu cel umed”, precizează poliţiştii.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.