Acasă Actualitate Vaslui: O femeie de 43 de ani, găsită moartă în zăpadă în...

Vaslui: O femeie de 43 de ani, găsită moartă în zăpadă în faţa casei

-

Iarna face victime în județul Vaslui. O femeie în vârstă de 43 de ani, a murit, informează invaslui.ro. Victima era din localitatea vasluiană Pribeşti şi a fost găsită moartă în zăpadă, în faţa porţii, de  niște vecini. Alte două persoane găsite căzute în stradă, un bărbat de 45 de ani şi un tânăr de 18 ani, din Bârlad, au ajuns în ultimele ore cu hipotermie la Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului de Urgenţă ”Elena Beldiman”.

Totodată, având în vedere măsurile luate în cadrul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, privind monitorizarea persoanelor aflate în situaţii de risc, s-a decis transportul la Spitalul Judeţean Vaslui în cazul unei femei în vârstă de 89 de ani, cunoscută cu probleme psihice. Femeia va rămâne sub supraveghere medicală, pentru evitarea unor situaţii neplăcute, a declarat  purtătorul de cuvânt al Prefecturii Vaslui, Cristian Lapa.

Monica Stuparu
Monica Stuparu
Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.