Acasă Actualitate Franța: 5 morți și 27 de răniți într-un accident de autocar produs...

Franța: 5 morți și 27 de răniți într-un accident de autocar produs în centrul țării

Cinci persoane au murit și 27 au fost rănite, dintre care două foarte gravă, după ce autocarul în care se aflau a fost implicat într-un accident pe un traseu dificil din centrul Franței, transmite AFP. Accidentul a survenit în această dimineață, iar victimele sunt cetățeni portughezi care călătoreau spre Elveția, informează Agerpres.

În jurul orei locale 04:30 (05:30 ora României), în apropiere de viaductul Charolles, autovehicul a ieșit de pe carosabil și s-a prăbușit într-o râpă. În autocar se aflau în jur de 40 de persoane. Din primele cercetări reiese că accidentul s-a produs din cauza condițiilor meteo nefavorabile, în special din cauza poleiului care acoperea șoseaua.

Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.
Exit mobile version