18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIncendiu pornit de la artificii în Capitală. O femeie a murit, iar un copil este în stare gravă

Incendiu pornit de la artificii în Capitală. O femeie a murit, iar un copil este în stare gravă

O femeie a murit, iar un copil de zece ani a fost grav rănit în urma unui incendiu care a izbucnit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la un apartament dintr-un bloc de pe strada Dristorului din Capitală, informează ISU București. .

În momentul ajungerii pompierilor la fața locului, una dintre femeile aflate apartament a fost găsită decedată. O altă femeie a suferit un atac de panică. Copilul de zece ani se afla în stop cardio-respirator, au afirmat reprezentanții ISU București, citați de Agerpres.

„În urma manevrelor de resuscitare efectuate, copilul a prezentat semne vitale și a fost transportat cu o ambulanță SMURD la Spitalul ‘Grigore Alexandrescu’. Din cercetările efectuate la fața locului, incendiul s-a produs ca urmare a manipulării în spațiul închis a unor articole pirotehnice care au condus la aprinderea materialelor ușor inflamabile și dezvoltarea rapidă a incendiului”, a precizat Adrian Marin, reprezentantul ISU București.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS