Acasă Actualitate Minus 24,2 grade Celsius la Întorsura Buzăului – minima sezonului

Minus 24,2 grade Celsius la Întorsura Buzăului – minima sezonului

Mercurul termometrelor a coborât sâmbătă dimineața până la minus 24 de grade Celsius la Întorsura Buzăului, aceasta fiind cea mai scăzută valoare a sezonului, în vreme ce la Miercurea Ciuc s-au înregistrat minus 22 de grade Celsius, scrie Agerpres.

Potrivit meteorologilor de la stația meteo din Întorsura Buzăului, minima a fost înregistrată în jurul orei 7,30.

Aceasta este cea de a cincea zi extrem de geroasă din decembrie, după ce pe 5 și 6 s-au înregistrat, tot la Întorsura Buzăului, minus 17, respectiv minus 16,9 grade Celsius, pe 14 decembrie — minus 20,4 grade Celsius, iar pe 17 decembrie minus 23 de grade Celsius.

Și la Miercurea Ciuc, în județul Harghita, termometrele au arătat minus 22 de grade Celsius, fiind pentru a doua oară în actualul sezon când se consemnează această temperatură, anunță Agerpres.

 

A făcut studii de jurnalism la Université Lille 3, Charles de Gaulle, în Franţa şi este o persoană căreia îi place comunicarea şi socializarea. Vrea să fie informată şi să aleagă conform propriei conştiințe şi nu după cum dictează obiceiurile comunității. Îi place să citească şi să meargă la teatru.
Exit mobile version