Acasă Actualitate Nicusor Dan: USR va vota impotriva investirii guvernului PSD, care va fi...

Nicusor Dan: USR va vota impotriva investirii guvernului PSD, care va fi condus de Liviu Dragnea din Kiseleff

-

USR va vota impotriva investirii guvernului PSD, „chiar daca acesta este condus de Sorin Grindeanu. (…) Guvernul va fi condus tot de Liviu Dragnea dar de la sediul partidului, din Kiseleff”, scrie vineri presedintele Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, pe pagina sa de Facebook.
Mesajul intregral postat de Nicusor Dan este următorul:  „USR va vota impotriva investirii guvernului PSD chiar daca acesta este condus de Sorin Grindeanu. Respectam votul alegatorilor, dar nu credem ca PSD s-a schimbat si vedem acest lucru in fiecare zi in Parlament. Guvernul va fi condus tot de Liviu Dragnea dar de la sediul partidului, din Kiseleff. Asa cum facem deja in Consiliul General, vom vota proiectele bune propuse de Guvern, le vom respinge pe cele proaste si vom lupta impotriva celor daunatoare, prin toate mijloacele. Pentru proiectele USR pe care le-am prezentat in campania electorala vom cauta sustinere la toate partidele politice parlamentare.”

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.