12.1 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Liviu Dragnea, iritat dupa ce un ziarist i-a atras atenţia ca i-a...

Liviu Dragnea, iritat dupa ce un ziarist i-a atras atenţia ca i-a adresat o întrebare lui Sorin Grindeanu, nu preşedintelui PSD

-

Liviu Dragnea s-a arătat iritat, în timpul conferinţei de presă de vineri de la Palatul Parlamentului, în momentul în care un ziarist i-a atras atenţia că întrebarea pe care o adresase nu era pentru liderul PSD, ci pentru Sorin Grindeanu, iar Dragnea a vrut să răspundă şi el.

Potrivit HotNews.ro, un jurnalist l-a întrebat pe premierul desemnat dacă va accepta orice nume de miniştri propuse de PSD şi ALDE, iar Liviu Dragnea a intrevenit, spunând: „Daţi-mi voie să spun câteva cuvinte.” În acel moment, jurnalistul care adresase întrebarea i-a replicat: „Nu era pentru dumneavoastră întrebarea, era pentru premierul desemnat.”

Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu şi premierul desemnat Sorin Grindeanu au anunţat vineri, într-o conferinţă pe presă, calendarul învestirii noului guvern. Miercuri seară ar putea avea loc ceremonia de învestire, urmată de prima şedinţa a noului cabinet, a anunţat Liviu Dragnea.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.