10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSebastian Ghiţă, citat cu mandat de aducere la DNA după ce nu s-a prezentat în urma citaţiei primite

Sebastian Ghiţă, citat cu mandat de aducere la DNA după ce nu s-a prezentat în urma citaţiei primite

Fostul deputat Sebastian Ghiţă a fost citat cu mandat de aducere de procurorii DNA din Ploieşti în dosarul cunoscut sub numele de „Tony Blair” după ce acesta nu s-a prezentat în urma citaţiei trimise de anchetatori, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.
Fostul deputat Sebastian Ghiţă a fost citat de procurorii DNA Ploieşti în dosarul Ponta – Blair în care este anchetat pentru săvârşirea infracţiunii de spălare de bani, dosar în care se află sub măsura controlului judiciar. Audierea era programată pentru ora 12.00 însă fostul parlamentar nu s-a prezentat, la sediul DNA Ploieşti mergând doar avocaţii săi. Ca urmare a ca faptului că nu s-a prezentat şi că nici avocaţii nu au putut da informaţii referitoare la motivul pentru care nu a mers la DNA, procurorii au emis mandat de aducere pe numele lui Sebastian Ghiţă, au declarat surse judiciare.
În momentul transmiterii ştirii, procurorii îl caută pe Sebastian Ghiţă, acesta fiind de negăsit, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.
Potrivit surselor citate, anchetatorii nu exclud varianta ca acesta să nu se mai afle în ţară, deşi, aflat sub măsura controlului judiciar, acesta are interdicţie de a părăsi România.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS