Acasă Actualitate Iohannis se va consulta miercuri cu PSD, PNL, USR, UDMR; joi -...

Iohannis se va consulta miercuri cu PSD, PNL, USR, UDMR; joi – ALDE, PMP și minoritățile

-

Președintele Klaus Iohannis se va consulta miercuri cu reprezentanții PSD, PNL, USR și UDMR, iar joi cu cei ai ALDE, PMP și ai grupului minorităților naționale din Parlament, a anunțat purtătorul de cuvânt al șefului statului, Mădălina Dobrovolschi, potrivit Agerpres.

Potrivit acesteia, miercuri consultările președintelui țării cu formațiunile politice parlamentare vor începe la ora 11,00 cu delegația PSD, urmând ca de la 12,30 șeful statului să se întâlnească cu reprezentanții PNL, de la ora 14,00 cu cei ai USR, iar de la ora 15,00 cu UDMR.

Consultările vor continua joi, de la ora 11,00, când la Cotroceni este așteptată delegația ALDE, urmată de la ora 12,00 de delegația PMP, iar de la 13,00 — delegația grupului minorităților naționale.

„Partidele reprezentate în Parlament sunt invitate la Palatul Cotroceni să vină cu o delegație de maximum 5 persoane”, a precizat Dobrovolschi.

Ea a arătat că partidele au fost împărțite în cele două zile pentru consultări în funcție de numărul de mandate obținute.

După consultări, președintele Iohannis va anunța concluzia întâlnirilor, a adăugat Mădălina Dobrovolschi.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Este o zi în care recompensele, favorurile şi banii obținuți de la locul de muncă alcătuiesc tema principală. Puteţi primi mici...