10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAlertă în provincia Malaga din cauza furtunilor. O româncă şi-a pierdut viaţa

Alertă în provincia Malaga din cauza furtunilor. O româncă şi-a pierdut viaţa

Ploile torenţiale urmate de inundaţii continuă să afecteze provinciile din sudul Spaniei. Mai multe şcoli au fost închise din cauza precipitaţiilor abundente care au provocat moartea a doi oameni şi numeroase pagube materiale. Una din victime este o tânără romancă şi există suspiciuni asupra patronului clubului de noapte în care ar fi fost închisă.
Precipitaţiile au provocat cele mai violente inundaţii din ultimii 25 de ani în provincia Malaga, unde localnicii din zonele cele mai afectate încearcă să recupereze ce se mai poate după trecerea apelor. 83 de oameni au fost evacuaţi în urma ploilor abundente, iar guvernul a emis o alertă portocalie din cauza furtunilor care s-au abătut asupra regiunii.

Viitura a inundat locuinţe, a blocat şosele şi a provocat moartea a două persoane, una dintre ele de naţionalitate română. Este vorba de o tânără de 26 de ani care se afla în subsolul unui club, al cărui patron a fost reţinut de poliţie. Acesta trebuie să explice de ce românca se afla singură în clădire, în timp ce surse citate de presa spaniolă susţin că tânăra ar fi fost închisă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS