16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTrafic aglomerat pe DN1 A. Se circulă în coloană

Trafic aglomerat pe DN1 A. Se circulă în coloană

Traficul rutier se desfășoară cu dificultate, în această după-amiază, pe DN 1, pe sensul de coborâre din stațiunile montane către București, în condițiile în care mii de turiști care și-au petrecut minivacanța de 1 Decembrie la munte se întorc acasă, scrie Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Raluca Brezeanu, pe DN 1 s-au format coloane de mașini pe sensul de mers Brașov-București al drumului, la ieșire din Sinaia și pe serpentinele de la Posada, autoturismele rulând cu viteză redusă.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează, totodată, că se circulă în coloană și de la limita cu județul Brașov până la intrarea în Bușteni.

Conform aceleiași surse, și pe DN 1A Săcele — Cheia — Ploiești și pe DN 7 Sibiu — Râmnicu-Vâlcea — Pitești circulația s-a intensificat, în timp ce pe Centura Bucureștiului se circulă ușor îngreunat pe sensul de mers Chiajna — Chitila, din cauza unui autocamion defect.

Totodată, coloane de mașini au început să se formeze și pe autostrada A1, la intrarea în București dinspre Pitești, arată Infotrafic.

În acest context, polițiștii rutieri recomandă conducătorilor auto să mărească distanța în mers, iar celor care încheie coloanele să pună în funcțiune luminile de avarie pentru a-i atenționa pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS