11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMinistrul Comunicatiilor: Achitarea online a taxelor si impozitelor de catre persoanele juridice, in discutii

Ministrul Comunicatiilor: Achitarea online a taxelor si impozitelor de catre persoanele juridice, in discutii

Ministerul Comunicatiilor si Ministerul Finantelor sunt in discutii privind materializarea unui proiect prin care persoanele juridice sa poata achita online taxele si impozitele prin ghiseul.ro, a anuntat vineri, la Alba Iulia, ministrul Delia Popescu, transmite Agerpres.
„Suntem in discutii in momentul de fata cu Ministerul Finantelor Publice si speram sa putem finaliza acest proiect pentru persoanele juridice”, a spus ministrul Comunicatiilor, Delia Popescu, intrebata cand anume se va dezvolta si pentru societatile comerciale partea de plata electronica prin ghiseul.ro. Popescu a adaugat ca spera ca acest lucru sa se intample cat mai repede. „Este un proiect al nostru pe care speram sa-l finalizam impreuna cu colegii de la Ministerul Finantelor, pentru ca legislatia pe zona de ghiseul.ro este facuta in parteneriat intre Ministerul Comunicatiilor si Ministerul Finantelor. Speram sa va dam aceasta veste cat mai repede, ca si persoanele juridice vor putea sa plateasca prin intermediul ghiseului.ro”, a adaugat Delia Popescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS