14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAccident cu trei morţi şi 15 răniţi pe DN2, în apropiere de Şindriliţa

Accident cu trei morţi şi 15 răniţi pe DN2, în apropiere de Şindriliţa

 

În această dimineaţă, pe DN2, în apropiere de localitatea Şindriliţa, a avut loc un grav accident rutier, în urma coliziunii între un microbuz cu călători şi un alt autovehicul, anunţă Agerpres. La faţa locului s-au deplasat patru ambulanţe SMURD şi un echipaj de descarcerare al ISU, pentru scoaterea victimelor dintre fiarele contorsionate.

În urma impactului, trei persoane, două femei şi un bărbat, au decedat pe loc, iar alte 15 au fost rănite, fiind transportate la mai multe spitale din Bucureşti, după cum au precizat medicii: „Avem 18 persoane victime, din care trei au murit, iar 15 sunt transportate la spital. Cinci sunt duse cu SMURD, restul cu serviciul de ambulanță”. Două dintre persoanele decedate au fost prinse sub microbuz.

accident

Coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, a declarat, pentru Agerpres, că şase răniţi au fost transportaţi la Spitalul Floreasca, unul plecând acasă, cinci la Spitalul Pantelimon, doi la Bagdasar-Arseni şi doi la Spitalul Elias. Potrivit medicului, cel mai grav ar fi şoferul autovehiculului, care a necesitat să fie descarcerat şi care este în prezent investigat, cel mai probabil având fracturi de membre inferioare. Opriţa a mai precizat că pacienţii ajunşi la spital sunt policontuzionaţi.

Cercetările au arătat că în autoturism a fost doar şoferul, iar în microbuz erau 17 persoane.

În urma accidentului, circulaţia rutieră pe DN2 Afumaţi – Urziceni a fost întreruptă pe raza localităţii Şindriliţa, conform centrului Infotrafic al IGPR, şoferii fiind sfătuiţi să folosească următoarele rute ocolitoare: DN3 Fundulea – Gostilele – Lilieci; DJ200A Petrăchioaia – Măineasca – Sineşti – DN2.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS