11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVâlcea: Un bărbat a murit după ce s-a autoincendiat în fața primăriei Runcu

Vâlcea: Un bărbat a murit după ce s-a autoincendiat în fața primăriei Runcu

Un bărbat de 63 de ani, din comuna vâlceană Runcu, şi-a pierdut viaţa în această dimineaţă după ce şi-a dat foc în faţa primăriei şi din nefericire a murit pe loc. Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabil care au fost motivele care au dus la gestul suicidal.
Supărat că afacerea sa a ajuns în pragul falimentului, după ce autorităţile locale au dat o autorizaţie de funcţionare unui alt magazin aflat lângă cel deţinut de el, bărbatul a mers la primărie pentru a cere socoteală. La ora 5.00, el a găsit-o doar pe femeia de serviciu care făcea curăţenie. Fără nici un cuvânt a scos din portbagajul maşinii personale un bidon plin cu benzină şi și-a stropit hainele. Apoi a aprins o brichetă şi a strigat că este gata să îşi dea foc dacă primarul nu iese să asculte ce are de spus.

Poliţiştii urmează să stabilească dacă hainele îmbibate cu benzină au luat foc accidental sau el le-a aprins intenționat. Din păcate nimeni nu a putut să-i acorde primul ajutor, iar bărbatul a murit pe loc.Potrivit primelor declaraţii bătânul era o fire conflictuală și se afla în proces cu toţi vecinii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS