16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRusia se declară pregătită să consolideze relaţiile cu SUA, în urma alegerilor

Rusia se declară pregătită să consolideze relaţiile cu SUA, în urma alegerilor

Rusia este pregătită să repare cât mai rapid relaţiile cu Washingtonul, în urma rezultatelor alegerilor din SUA, a declarat luni Sergei Ryabkov, ministrul adjunct de Externe al Rusiei, conform agenţiei de ştiri RIA, citată de Mediafax.

Potrivit acestuia, autorităţile ruse cunosc puţine lucruri despre planurile politice ale lui Donald Trump şi au recunoscut că este o diferenţă între promisiunile făcute în cadrul campaniei sale electorale şi cele pe care le va implementa după ce va fi investit în funcţia de preşedinte.

Ryabkov a afirmat că susţinerea Rusiei în privinţa acordului nuclear cu Iranul rămâne neschimbată, în pofida declaraţiilor făcute de Trump că în cazul în care va fi ales ar anula acest tratat.

Fostul şef al Administraţiei de la Kremlin, Serghei Ivanov, a spus anterior că Rusia este pregătită să construiască noi relaţii cu Statele Unite după alegerile prezidenţiale din 8 noiembrie, după ce conducerea Rusiei a fost „insultată” de retorica antirusă în timpul campaniei prezidenţiale americane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS