Acasă Actualitate A treia noapte de proteste anti-Trump în Statele Unite

A treia noapte de proteste anti-Trump în Statele Unite

În mai multe orașe americane, noaptea de vineri a fost a treia consecutivă în care au avut loc proteste împotriva alegerii lui Donald Trump ca președinte al Statelor Unite, relatează Reuteres.

După ce s-a lăsat noaptea, mii de oameni au ieșit în stradă la Miami, Atlanta, Philadelphia, New York, San Francisco și Portland.

La Miami, câteva mii de manifestanți au traversat centrul orașului, iar o parte din ei a ajuns până la o șosea pe care au blocat-o pe ambele sensuri.

La New York, protestatarii s-au adunat iarăși în parcul din piața Washington și lângă turnul Trump de pe Fifth Avenue (bulevardul 5), unde se află reședința președintelui ales.

Donald Trump și-a schimbat părerea despre cei care îl contestă în stradă. Inițial, el spusese că sunt „incitați” de presă. Vineri, el a postat pe Twitter cuvinte de apreciere: „Îmi place că micile grupuri de protestatari de noaptea trecută iubesc măreața noastră țară. Ne vom uni cu toții și vom fi mândri!”.

Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.
Exit mobile version