Acasă Actualitate Hillary Clinton: Sper că Trump va fi un președinte de succes pentru...

Hillary Clinton: Sper că Trump va fi un președinte de succes pentru toți americanii

LAS VEGAS, NV - MAY 05: Democratic presidential candidate and former U.S. Secretary of State Hillary Clinton speaks at Rancho High School on May 5, 2015 in Las Vegas, Nevada. Clinton said that any immigration reform would need to include a path to "full and equal citizenship." (Photo by Ethan Miller/Getty Images)

Candidata democrată în alegerile prezidențiale desfășurate marți în SUA, Hillary Clinton, și-a exprimat în urmă cu puţin timp speranța că republicanul Donald Trump, care a câștigat scrutinul, va fi un președinte de succes pentru toți americanii și că acesta trebuie să construiască o Americă care să fie plină de speranță, incluzivă și generoasă, informează Agerpres.

”Noaptea trecută [marți noaptea] l-am felicitat pe Donald Trump și m-am oferit să lucrez cu el în numele țării noastre. Sper că el va fi un președinte de succes pentru toți americanii’, a spus Clinton, în fața echipei sale de campanie și sutelor de susținători ai săi strânși în sala de conferințe a unui hotel din Manhattan, New York.

Ea a estimat că rezultatele alegerilor de marți, de care s-a declarat ”dezamăgită, sunt unele dureroase”. ”Acesta nu este rezultatul pe care l-am dorit și pentru care am muncit din greu și îmi pare rău că nu am câștigat aceste alegeri pentru valorile pe care le împărtășim și viziunea pe care o avem pentru țara noastră”, a continuat Hillary Clinton.

Hillary Clinton a subliniat că statul de drept, drepturile egale și libertatea religioasă trebuie să fie apărate și respectate în SUA și că responsabilitatea de cetățeni a susținătorilor Partidului Democrat este aceea de a continua să construiască ”o Americă mai corectă”.

Mulțumindu-i pentru sprijinul imens pe care i l-a acordat președintele în exercițiu Barack Obama, ea a adăugat că femeile din SUA trebuie să știe că nimic nu a făcut-o mai mândră decât a fi ”campioana lor”.

Exit mobile version