Acasă Actualitate Focuri de armă în apropierea unei secţii de vot din California. O...

Focuri de armă în apropierea unei secţii de vot din California. O persoană a murit şi două au fost rănite grav

-

O secţie de vot din Azusa, California, a fost închisă, după un schimb de focuri care a avut loc apropiere. O persoană a murit şi două au fost rănite grav, conform LA Times.

Doi alegători care se aflau în interiorul Memorial Park North Recreation Center au vorbit cu reporterii CNN sub protecţia anonimatului.Un bărbat a spus se afla în secţia de vot atunci când a auzit mai multe focuri de armă afară, iar oamenii au început să fugă. Acesta a mai precizat că poliţiştii au încuiat uşile secţiei şi nu au mai lăsat pe nimeni să iasă, dar procesul de vot a continuat.Conform publicației LA Times, atacatorul s-a baricadat într-o locuință, iar poliția a înconjurat imobilul. După mai multe ore, acesta a fost găsit mort în casă, iar autorităţile nu au precizat dacă a fost ucis de poliţişti sau s-a sinucis.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.