21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLegea privind integrarea sistemului feroviar din România în spațiul feroviar unic european, promulgată

Legea privind integrarea sistemului feroviar din România în spațiul feroviar unic european, promulgată

Președintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul pentru promulgarea Legii privind integrarea sistemului feroviar din România în spațiul feroviar unic european, informează Agerpres. Pe 27 iulie, Consiliul Suprem de Apărare a Țării a avizat acest proiect de lege.

„Sistemul feroviar din România, care se confruntă cu numeroase probleme, trebuie să devină unul competitiv și eficient. Este un sector strategic atât din punct de vedere al securității naționale, cât și al dezvoltării României”, a declarat Iohannis, după ședința CSAT de la acea dată.

Tot joi, șeful statului a semnat și decretele pentru promulgarea Legii privind modificarea și completarea Legii recunoștinței pentru victoria Revoluției Române din Decembrie 1989 și pentru revolta muncitorească anticomunistă de la Brașov din noiembrie 1987 nr. 341/2004 și a Legii privind aprobarea OG nr. 1/2016 pentru modificarea și completarea Legii nr. 290/2004 privind cazierul judiciar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS